NWSC 2020 inställt!

Då har det oundvikliga drabbat även North West Summer Camp. Med anledning av det som nu utspelas världen runt, där ett visst Corona-virus envisas med att spela huvudrollen till allas förtret, så finner vi ingen annan utväg än att ställa in vårt 25-årsjubileum i sommar. Även om vi kan vara överens om att basket är viktigt och NWSC viktigast, så finns det saker som ändå är ännu viktigare: allas vår hälsa. Det finns ingen buzzer-beater, en framgångsrik helplanspress eller en läcker dunk, som är viktigare än vår egen, vår familjs eller våra medmänniskors hälsa – i den bemärkelsen var dagens beslut inget svårt beslut att fatta, tvärtom: det var ett lätt beslut.
 
För kom ihåg en sak: det är inte synd om oss, det finns dom som har det betydligt värre. I vissa länder är man inte ens tillåten att lämna sina hem, mer än någon timme per dag och inte heller att förglömma: dagligen förlorar familjemedlemmar sina nära och kära världen över, så även i Sverige. Vem är vi då att klaga på att ett basketläger i ett annars pittoreskt Ängelholm nu inte blir av? Inte alls. Vi kommer naturligtvis att komma igen. Precis som att resten av världen och Sverige kommer att komma igen. Och när vi väl gör det så skulle vi fortsätta att älska se just dig på Sveriges största och bästa basketläger även i framtiden. Vi får helt enkelt se till att fira vårt 26-årsjubileum tillsammans nästa sommar istället.
 

Återbetalning

För oss påbörjar nu det mödosamma arbetet med att återbetala alla anmälningsavgifter, exakt hur detta går tillväga kommer vi publicera information om på vår hemsida inom det närmsta.
Ni som anmält deltagare till sommarens läger kommer även att få den här informationen via mail så snart vi har alla pusselbitar på plats.
Vi ber om allas förståelse redan nu om att det är ett digert arbete vi har framför oss, samtidigt som det också känns superangeläget och självklart på alla sätt och vis att både betala tillbaka era pengar och försöka åstadkomma det så snabbt som möjligt.
 
Detta är inget farväl, detta är snarare ett ”på återseende” – var rädd om er alla, tillsammans fixar vi detta!
 
Kram! ❤️

Senaste nytt

NWSC 2024

Nu närmar sig anmälan, äntligen!! Traditionsenligt öppnar vår anmälan 1 december....

Läs nyheten


NWSC 2021?

Det svåra arbetet med nästa års läger har nu börjat. Just...

Läs nyheten


NWSC 2020 inställt!

Då har det oundvikliga drabbat även North West Summer Camp. Med...

Läs nyheten